Sokkoló: a 16 éves fiú halálra szúrta az apját, majd a testet letakarva bulit rendezett a lakásban

Megosztás

Elképesztően döbbenetes eset történt, a fiatalkorú fiú vélhetően kábítószer hatása alatt állhatott. A buli többi résztvevője azt állítja, nem tudott a holttestről, amit csak hevenyészetten takargatott el gyilkosa, elrejtés nélkül.

Sokkoló eset történt Pitești-en: egy 16 éves fiú megölte az apját, egy 78 éves helyi üzletembert, majd bulit szervezett a gyilkosság helyszínén – számol be a Știrile Pro Tv oldal. A fiatal vélhetően kábítószer hatása alatt állt.

Az oldal beszámolója szerint a fiú és az apja között a szintetikus drogok fogyasztása, illetve a hatásuk alatt szervezett bulik miatt alakult ki konfliktus, amelynek az lett a vége, hogy a fiú leszúrta az apját. A Pro Tv szerint a fiú azt vallotta a rendőröknek, hogy még a múlt vasárnap történt az eset. Ezt követően ruhákkal, takarókkal és egyéb, a lakásban található tárgyakkal fedte el az akkor még teljesen nem élettelen testet, majd meghívta a barátait egy házibuliba. Közben az apja holtteste végig a konyhában feküdt. A vendégeknek azt mondta, hogy a ruhakupaccal a törött járólapokat fedte el.

Laurențiu Palaghia ügyész elmondása szerint eddig több mint 10 tanút hallgattak ki az ügyben. Állítása szerint valóban tartottak bulit a lakásban, és többen is azt vallották, hogy nem tudtak a holttestről. „A holttest nem volt észrevehető” – nyilatkozta az argeși ügyészség vezetője.

A 78 éves áldozat egy pitești-i üzletember volt, aki egy eldugott, kétszintes villában élt a város peremén. A fiút a szülei válásakor ugyan az anyának ítélte a bíróság, de az inkább az apjához költözött, mert – a családi ismerősök szerint – az nem tagadott meg tőle semmit. Ezek szerint a drogot meg kellett volna tagadnia. (Transtelex)

Kapcsolódó cikkek